Gå til hovedindhold

1:1 Boligopstilling

1:1 Boligopstilling afdækker, hvor meget plads og hvilken indretning der skal til for, at den handicappede borger kan fungere i hjemmet.

Her ser en borger mulighederne for, hvordan han kan fungere i hjemmet.

Ved 1:1 Boligopstilling ”bygger” vi et lokale, f.eks. et badeværelse, i præcis den størrelse, der ønskes.

Har du en boligsag, hvor du gerne vil afprøve, hvor meget plads der er behov for til borgeren og evt. hjælpere, kan det prøves af i praksis, før boligen bygges eller ombygges. Eller måske har du en borger, der skal have el-kørestol, men det er usikkert, om der er plads i lejligheden derhjemme, så kan du også prøve det af.

Om vores prøverum

Vores prøverum kan tilpasses fra 1 meter til 4,5 x 3 meter. Det er indrettet med Pressalit vægskinner og kan indrettes med toilet, toilet-armstøtter, håndvask, vask, bruser og bruseklapsæde. Vi har også Ropox Svingline vask.

Afprøvning og faglig sparring

En af vores rådgivende terapeuter sørger for opstilling, deltager i afprøvningen og yder faglig sparring. Det aftales, hvorvidt du ønsker en rapport fra Specialrådgivningen eller selv tager noter.

Henvisning til 1:1 boligopstilling

1:1 Boligopstilling afdækker, hvor meget plads og hvilken indretning der skal til for, at den handicappede borger kan fungere i hjemmet. Du finder henvisnings-formularen her.